Beautysalon Delft

U hebt een beautysalon en u kunt terecht bij de beautysalon in Delft. En dat maakt nogal verschil. Wij durven te beweren dat we een zeer brede beautysalon zijn. Zo kunnen wij u als beautysalon in Delft van dienst zijn als het gaat om nagels, handen, voeten en zeker ook wimpers. Heel handig, want zo kunt u de verschillende behandelingen prima met elkaar combineren.

Laat ons uw wimpers op de best mogelijke wijze verzorgen

Wat betreft uw wimpers kunnen we u zeer goed van dienst zijn. We bieden onder meer de erkende one by one wimperbehandeling bijvoorbeeld. Met deze methode krijgen uw wimpers een heel open en zeer natuurlijk karakter. Het is een ideale behandeling die bovendien een langdurig effect garandeert. U kunt wat betreft uw wimpers ook kiezen voor een volumebehandeling. Kiest u hiervoor, dan kiest u nadrukkelijk voor uitstraling. Ook wimperlifting is een optie. Deze manier van werken maakt de mascara en de wimperkrultang voor zeker tussen de zes en acht weken compleet overbodig.

Beautysalon Delft

Laat uw nagels verzorgen bij de beautysalon in Delft

Ook op het gebied van de behandeling van nagels doet u er goed aan een bezoek te brengen aan de nagelsalon in Delft. Met onze producten kunnen we uw nagels verlengen en verstevigen. Wij kunnen uw nagels van een kleur voorzien zoals dit ook met glitters kan. We gebruiken verder Biab waarmee u uw nagels met name flexibeler maakt en extra versteviging biedt. Bovendien worden uw nagels zo op de beste manier gevoed. Biab is overigens ook prima te gebruiken als basecoat. Maar daar vertellen onze specialisten u graag veel meer over.

We bieden u ook de standaard manicure en pedicure behandelingen aan

Wij als beautysalon in Delft bieden u ook de standaard manicure en pedicure behandelingen. We maken graag uw nagelriem schoon, we vijlen uw nagels kort en brengen crème op uw nagels aan. We maken u nagelbed los om zo de nagels beter te laten groeien, hetgeen een mooie uitstraling geeft. Natuurlijk bieden wij uw nagels ook een warm bad. Het is bekend dat dat de poriën dan beter open staan. We brengen crème aan en zorgen ervoor dat de crème goed in zal trekken. Combineer de verschillende behandelingen in onze beautysalon en geef u zelf zo uw welverdiende verwenmomentjes. U voelt zich er beter door en wint nadrukkelijk aan uitstraling. Bovendien is het brengen van een bezoek aan onze beautysalon in Delft ook gewoon erg leuk!