Nagelsalon Delft

Nergens anders worden uw nagels zo goed verzorgd als bij ons van de nagelsalon in Delft. Bij ons kunt u simpelweg alles aan uw nagels laten doen. Verlengen met gel of verstevigen? Het is voor ons van dé nagelsalon in Delft geen enkel probleem. Wij verwennen u en uw nagels simpelweg op de best denkbare wijze. 

Laat uw nagels om de drie of vier weken opvullen; zo voorkomt u het breken van de nagels

Wij verlengen in de nagelsalon in Delft met acryl of gel desgewenst uw nagels. Verder kunnen we voor versteviging zorgen door gebruik te maken van Biab. We kunnen uw nagels leuke kleurtjes geven en glitters aanbrengen. Het is zeer belangrijk om de nagelsalon in Delft regelmatig te bezoeken. Al was het alleen al voor het opvullen van de nagels. Doe dit altijd tijdig en idealiter om de drie of de vier weken. Door de nagels tijdig op te laten vullen, voorkomt u dat de nagels uiteindelijk af gaan breken. En het afbreken van nagels is voor elke vrouw nog steeds een kleine ramp.

Nagelsalon Delft

Biab? Dat staat voor Builder in a Bottle

Wel eens van Biab gehoord? We bieden het in de nagelsalon in Delft aan. Biab staat voor Builder in a Bottle. Het gaat hier om een flexibele en zeer verstevigende gel opbouw. Met behulp van Biab krijgt u een mooie en zeer egale nagel. Bovendien biedt Biab uw nagels de benodigde voeding, waardoor er een zeer stevige en gezonde nagel ontstaat. U kunt Biab eveneens gebruiken als een basecoat. Wat betreft alles wat met nagels te maken heeft, kunnen wij u prima van dienst zijn, We zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de laatste trends bijvoorbeeld. 

We kunnen u bij de nagelsalon in Delft op meerdere vlakken prima van dienst zijn

Behalve dat wij de meest geschikte nagelsalon in Delft zijn, kunnen wij u in onze salon op een breder vlak prima van dienst zijn. En of! We zijn namelijk ook een beautysalon in Delft en kunnen u alleen het beste bieden op het gebied van de verzorging van uw wimpers. U kunt ook bij ons aankloppen voor manicure en pedicure werkzaamheden. En zo kunnen wij u dus een zeer breed dienstenpakket aanbieden. De diensten zijn ook nog eens perfect met elkaar te combineren. Maak er gebruik van en profiteer van de veelzijdige expertise van onze specialisten. Zij helpen u graag, of dat nou gaat om uw nagels, handen, voeten of wimpers.