Nagels

Bij Nara Beautysalon kan je van alles met je nagels laten doen.

we kunnen het verlengen met Acrygel of Acryl je natuurlijke nagels verstevigen met Biab.

daarna kun je kiezen voor een leuk kleurtje, glitter 

Het is belangrijk dat je jou nagels tijdig laat opvullen om te voorkomen dat ze afbreken.

daarom raad ik aan om de nagels elke 3 a 4 weken op te laten vullen.

Acrygel & Acryl 

De acrylgel en acryl wordt aangebracht over je natuurlijke nagel, en kan ook worden gebruikt om de natuurlijke nagel te verlengen. 


Biab + Nn treatment

"BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken, als de klant dat graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten.


Manicure en Pedicure

Manicure en pedicure worden ook aangeboden in de salon. Manicure en pedicure kunnen in 3 verschillende manieren worden uitgevoerd.

De standaard manicure of pedicure behandeling: nagelriemen schoonmaken kort vijlen van de nagel. Creme op hand en/of voeten

De wellness manicure of pedicure: De nagelriemen worden verzorgd, dit wil zeggen dat de nagelriemen worden losgemaakt van het nagelbed, dit zorgt voor een gezonde groei van uw nagel en mooie uitstraling. Uw nagels worden in model gevijld. Uw voeten worden gevijld. Uw nagels gaan in een warm badje. Tot slot worden uw handen/voeten in gemasseerd met een heerlijke crème.