Wimperextensions Delft

Specialist in wimperextensions in Delft? Zonder onbescheiden te willen zijn, zijn wij dat toch echt. Op het gebied van wimperextensions in Delft kunnen wij u op uiteenlopende gebieden van dienst zijn.

De one by one behandeling is nog steeds erg populair

Zo kunt u wat betreft wimperextensions in Delft gebruikmaken van onze one by one behandeling, ofwel de 1 op 1 wimperbehandeling. Dit geldt als een zeer populaire behandeling en het resultaat is een meer open gezicht en een zeer natuurlijke look. Deze behandeling geldt als ideaal wanneer u niet elke ochtend zin hebt om mascara aan te brengen. Het resultaat is natuurlijk, maar beslist niet overdreven. De behandeling? Per natuurlijke wimper wordt er een wimperextension geplaatst. Deze extensions hebben een zeer sterk krullend effect en ze ogen natuurlijk. Ze hebben bovendien langer effect en zijn wat dikker en breder. Dat geeft meteen wat meer volume. Wat betreft deze manier van werken kunnen we verschillende lengtes aanbrengen.

Ook een volumebehandeling kan u veel bieden, zeker als u zelf niet veel wimpers heeft

U kunt daarnaast wat betreft wimperextensions in Delft ook kiezen voor een volumebehandeling. Dit geldt toch wel als de nieuwste trend. Er worden bij deze behandeling twee of meer extensies per natuurlijke wimper aangebracht. Hebt u van uzelf weinig wimpers? Dan geldt dit als de ideale oplossing. Het resultaat mag gerust spectaculair genoemd worden. Het volume wordt zelfs verdrievoudigd en u wint nadrukkelijk aan uitstraling. 

Wimperextensions Delft

U kunt ook kiezen voor wimperlifting, ofwel lash lifting

Tenslotte is er nog een methode die we wimperlifting noemen. Of lash lifting. Dit is een behandeling van de natuurlijke wimpers, zonder dat er valse wimpers aangebracht worden. Eventueel kunnen we bij deze behandelmethode uw wimpers ook nog verven. Uw wimpers worden in elk geval gelift, iets waarvoor we silicone pads gebruiken. Met deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Kiest u voor deze behandeling van wimperextensions in Delft, dan hebt u zeker tussen de zes en de acht weken geen omkijken meer naar uw wimpers. U kunt dan de mascara en de wimperkrultang in de kast laten.

Wij kunnen u naast wimperextensions in Delft op een veel breder vlak van dienst zijn

Behalve als specialist in wimperextensions in Delft, kunnen wij u op een breder vlak van dienst zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld ook uw perfecte beautysalon in Delft en kunnen wij ook uw handen en uw voeten op de beste wijze behandelen. U kunt de verschillende behandelingen bij ons dus prima met elkaar combineren.