BIAB nagels Delft

BIAB nagels in Delft is tegenwoordig dé populaire, alternatieve behandeling voor de welbekende acrylnagels en gelnagels. Het staat voor Building in a Bottle. Deze methode is speciaal bedacht om een versteviging te geven aan uw eigen, natuurlijke nagels zonder de gebruikelijke chemische stoffen die vaak verwerkt zitten in andere nagelverlengingen. Dit maakt BIAB nagels een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een behandeltraject voor sterke nagels, zonder de bijwerkingen van de chemische stoffen. De kunstnagel wordt met behulp van een vorm op het nagelbed geplaatst, of de nagel wordt met de hand gevormd. De vorm kan vervolgens worden afgewerkt met nagellak of andere producten, afhankelijk van het resultaat dat u wilt.

Kom langs bij de salon en vraag naar BIAB nagels Delft

NaRa Boutique is een salon die veel kennis heeft als het gaat om het aanbrengen van BIAB nagels in Delft. Wij bieden een breed scala aan diensten, van BIAB nagels voor speciale gelegenheden tot een volledig nagelbijtertraject om te helpen bij het overwinnen van dit probleem. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze zijn ontwikkeld om de nagels van de klanten te versterken en daarnaast te verzorgen. Met als resultaat dat ze er gezond en sterk uitzien, dat wilt iedereen toch? Ook is de behandeling mogelijk in allerlei verschillende kleuren, voor ieder wat wils.

Beautysalon Delft

De voordelen van de behandeling BIAB nagels in Delft

Een van de belangrijkste voordelen van BIAB nagels Delft nagels is dat ze gemaakt zijn van buildergel, dit is een interessante formule die is ontworpen om de nagels te versterken en te beschermen tegen beschadiging. De buildergel is licht en krachtig. Het is dus een perfecte oplossing is mensen die op zoek zijn naar een manier om hun nagels te versterken, zonder dat deze te dik of te zwaar aanvoelen. Ook bevat de buildergel geen chemische stoffen, wat betekent dat het veilig is voor gebruik op alle soorten nagels. Zelfs op beschadigde of gevoelige nagels, waar veel mensen last van hebben. Het is dus een erg veilige, maar ook effectieve behandeling met een mooi resultaat. De esthetische kant van de behandeling kent eindeloos veel mogelijkheden. In onze salon kunnen we veel creaties maken, en u kunt ideeën voorleggen zodat het eindresultaat volledig naar wens zal zijn.

 

Hoe benaderen wij uw wensen voor de nagels?

Naast BIAB nagels in Delft bieden we ook verschillende behandeltrajecten aan om te helpen bij het behouden van harde nagels. Dit kan bijvoorbeeld een behandeling zijn met speciale nagelverharders of het gebruik van natuurlijke oliën en lotions om de nagels te voeden en te versterken. BIAB nagels Delft biedt een unieke en goede manier om uw nagels te versterken. Ook bieden wij, naast deze behandeling, nagels voor speciale gelegenheden en helpen we mensen met een nagelbijtertraject. Dus als u op zoek bent naar een manier om uw nagels te verzorgen, is BIAB nagels in Delft absoluut een goed idee. Wij bieden professionele en effectieve behandelingen om ervoor te zorgen dat uw nagels er sterk en gezond uitzien. Maak een afspraak bij onze salon en laat uw nagels er fantastisch uitzien!

Contact opnemen