Wimperextensions

One by One wimper extensions

De one by one behandeling, staat ook wel bekend als de 1 op 1 wimperbehandeling. Dit is op dit moment een van de populairste wimperbehandelingen in Nederland. het geeft een natuurlijke zichtbare openlook aan de ogen.

Ideaal voor wie elke ochtend geen zin heeft in mascara of bij wie de mascara in de middag al overal zit. De one by one behandeling geeft een mooie en niet overdreven resultaat. Per natuurlijke wimper wordt er een wimperextension geplaats. De extension hebben een sterkere krul dan de natuurlijke wimper en geven hierdoor een langer effect. Daarnaast zijn ze ook iets dikker/breder dan de natuurlijke wimper en dat is voor de volume. Er wordt met verschillende lengtes gewerkt, zo wordt er altijd tot in de hoekjes met zeer korte extension gewerkt voor een natuurlijk effect


Volume

De Volume behandeling is de nieuweste trend onder de wimperbehandeling met extensions. In tegenstelling tot de one by one techniek worden met deze techniek 2 of meerderen extensions per natuurlijke wimper aangebracht. Voor mensen met zeer weinig natuurlijke wimpers, vormt dit de ideale oplossing. Het resultaat is enorm spectaculair. Het volume van de wimpers is verdrievoudigd en de oogopslag krijgt een zeer vrouwelijk en charismatische uitstraling.


Wimperlifting

Wimperlifting of terwijl Lash Lifting is een behandeling voor de natuurlijke wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Bij een lashlifting behandeling worden de wimper op het einde ook nog geverfd als gewenst. De wimpers worden gelift met behulp van silicone pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Voordelen van lashlifting zijn dat je 6 a 8 weken geen omkijk er naar hebt, mascara en wimperkrultang worden hier door overbodig.